De geschiedenis van techniek en mechanica

Klik op de titels van onderstaande items voor meer informatie over de geschiedenis van techniek en mechanica.

Gevonden artikel(en): 0

Gevonden link(s): 3
: Oyfo Techniekmuseum
De vaste collectie van Oyfo Techniekmuseum beslaat zes themalijnen: Textiel, Machine- en werktuigbouw, Elektrotechniek, Telecommunicatie, Procestechniek en Radar & Detectie. Het thema duurzaamheid wordt op interactieve wijze vertaald in de E-missionzaal. Op de bovenste verdieping van het museum bevindt zich het Spel der Techniek: een uitdagende en interactieve (technische) ontdekkingszaal.
Museum | Hengelo
: Science Centre Delft
Het Techniek Museum Delft is opgegaan in het Science Centre Delft. Het centrum kent drie hoofdthema's: Science, Design en Engineering. Het is een verzamelplaats van alle onderzoeken die aan de TU Delft worden gedaan of gedaan zijn. Als bezoeker krijg je de kans om de onderzoeksopstellingen van de TU Delft onderzoekers en studenten zelf te beleven.
Museum | Delft
: Museum Techniek met 'n Ziel
Het museum toont een verzameling over techniek van 1900 tot heden en een vleugje nostalgie. De collectie laat zo de evolutie van elektrische apparatuur zien. Er zijn apparaten van zelfknutselende techneuten te zien. Maar daarnaast zijn er ook verschillende ruimtes zoals een woonkamer, winkel en een keuken met daarin verschillende apparaten ingericht. Zo ontstaat een tijdsbeeld en is te zien hoe de apparatuur het dagelijks leven in de loop van de tijd veranderde.
Museum | Neerkant

advertentie

Zoek je een geschiedenisboek?

Onder de knop boeken vind je supersnel de nieuwste titels.

: Gesponsorde links